neděle 14. dubna 2013

RECENZE: ÚNOROVÝ LADYBOX

Před nějakou dobou jsem si objednala únorový LadyBox a dnes vám zde podrobně popíšu, jak se mi jeví výrobky po dlouhodobém používání. Samotný text bude celkem dlouhý, asi ho všichni nebude chtít celý číst, ale budu ráda, když si jej přečtete a dáte mi vědět, jaké jsou vaše zkušenosti s těmito produkty, zda je doporučujete, či nikoli.


Nejprve bych chtěla říci, že jsem s boxem velice spokojená, podle mého názoru byl nejlepší za posledních pár měsíců. Pro mě opravdu ušitý jako na míru. Je mi jasné, že na něj můžete mít jiné názory, jelikož nikdy se nedá všem strefit do vkusu. Ale i tak, jak jsem četla je více kladných než záporných recenzí a to jsem jedině ráda. Tentokrát se LadyBoxu krabička opravdu vyvedla, jen tak dál!

A nyní k samotným produktům.



1. MICELÁRNÍ VODA LIRENE, 200 ml - plné balení (Cena v obchodě za 200 ml: 89 Kč)


Když jsem otevřela balíček a ihned uviděla tuto micelárku, nebyla jsem zrovna nadšená, jelikož jsem četla různé recenze a nějak na mě na prní pohled nezapůsobila. Ale to byla chyba!
Naštěstí jsem jí dala šanci a řekla jsem si, že ji vyzkouším. Ihned po otevření jsem zachytila její opravdu příjemnou vůni. Nejprve jsem s ní začala odličovat makeup a šlo to jako po másle, byla jsem naprosto překvapená. Poté jsem přešla na oblast očí a snažila se odlíčit řasenku, ale to už taková báseň nebyla, avšak nebylo to nic hrozného a zachvíli jsem ji odlíčila.
Lirene je velice šetrná na pokožku, nevysuuje, naopak hydratuje a její parfumace je příjemná.

Celkově jsem s touto micelární vodou velice spokojená, opravdu dobře odličuje. Hlavní plus je její cena, oproti Biodermě, která je dvojnásobně dražší. Jediná její neváhoda je, že má trochu problémy s odličováním řasenky, ale opravdu za tu cenu je super. Já osobně si ji určitě znova koupím, tudíž vřele doporučuji.

-> URČITĚ ANO!




2. FLEUR DE SANTÉ TEKUTÁ RTĚNKA, 3,5 ml - plné balení (Cena v obchodě za 3,5 ml: 229 Kč)


Také jsem četla hodně recenzí o této značce a hodně z vás, jak jsem se dozvěděla, moc nechce vídat tuto značku v krabičkách krásy. Mně naopak Fleur de Santé nevadí a z rtěnky jsem byla nadšená. Personalizace nezklamala a dostala jsem přesně ten odstín, který jsem chtěla - XXX. Sice růžová není moje TOP, ale z vybraných odstínů je nejlepší.
Rtěnka je opravdu dobře pigmentovaná, nevytváří skvrny, velice dobře se nanáší, krásně hydratuje a nelepí. Jediné, co mi trochu vadí, je velká přítomnost třpytek - nemusela by být tak třpytivá (však víte co myslím :D). Ale to je jen taková drobnost.

Já určitě doporučuji, ale nevím, jestli bych si ji znova koupila,jelikož za tu cenu opravdu nevím...

-> URČITĚ ANO!



3. LAVERA BASIC SENSITIVE BALZÁM NA RTY,  4,5 g - plné balení (Cena v obchodě za 4,5 g: 89 Kč)


Lavera je klasický balzám na rty. Má hydratační účinky, je bezbarvý s velice jemnou vůní. Používám ho několikrát denně a opravdu krásně zvláční a hydratuje rty, je velice příjemný a nelepí.
Je srovnatelný s jinými balzámy např. Labelo, takže to není nic extra, ale nějaké to mazátko na rty se vždy hodí.

Cena uváděna 89 Kč, to se mi zdá na balzám celkem dost, ale na některých e-shopech jsem zahlédla kus i za 40 Kč, takže to nebude zas zak hrozné. Balzám je super, tudíž doporučuji.

-> URČITĚ ANO!



4. SANS SOUCIS MOISTIRE AQUA BENEFITS, 30 ml(Cena v obchodě za 50 ml: 767 Kč)


Tento krém mi udělal největší radost. Jsem velice ráda, že se do boxu dostal výrobek i z vyšších cenových skupin. Pro mě byla tato značka doposud neznámá, avšak po této zkušenosti ji v boxech vřele uvítám.
Krém je opravdu kvalitní. Krásně voní - to byla první věc do které jsem se zamilovala, vůně je opravdu nádherná, taková svěží a jemná. Také samozřejmě skvěle pokožku hydratuje a zvláční, což je více něž vhod, hlavně pro mě, jelikož mám na některých místech celkem suchou kůži.

Celkově jsem opravdu velice spokojená, určitě bych neváhala a koupila si ho znova. Ale ta cena není zrovna příznivá, i když je pravda, že za kvalitní značku musíme platit více. Já rozhodně doporučuji.

-> URČITĚ ANO! ( Pro ty, kteří se nebojí dát za kvalitu více peněz :))




5. BIO SILK THERAPHY HEDVÁBÍ NA VLASY, 15 ml (Cena v obchodě za 50 ml: 229 Kč)


Biosilk používám hodně dlouho a je to opravdu dobrý pomocník. Když jsem jej spatřila v krabičce, byla jsem nadšená, jelikož tohoto přípravku není nikdy dost!
Výsledky jsou znatelné již po týdnu používání, což je opravdu skvělé. Vždy jej rozetírám mezi konečky vlasů, je vhodný na polámané, roztřepené, mastné a jinak namáhané vlasy. Má charakteristickou vůni, velmi příjemnou, jako kadeřnické přípravky. Troufla bych si říci, že vůně vydrží i déle než jeden den, což je naprosto skvělé. Používala jsem také hedvábí na vlasy CHI a řekla bych že Biosilk je o malinko lepší, ale jinak  jsou velice podobné.

Určitě jej doporučuji, vlasy zregeneruje a dodá jim zdravý vzhled. Mně opravdu hodně pomohl.

-> URČITĚ ANO!



6. NOBILIS TILIA ČOKOLÁDOVÁ FANTAZIE, 50 ml - cestovní balení
 (Cena v obchodě za 100 ml: 299 Kč)


Tato česká značka byla pro mě naprostá neznámá. Jak tak čtu recenze ostatních blogerek, tak si ji celkem chválíte. I já jsem velice spokojená. Když jsem jej spatřila v krabičce a přečetla si složení, tak mě hnad napadlo: CO????? ČOKOLÁDA????. Tak nějak jsem netušila, že existuje čokoládový masážní olej (Já vím mohlo mě to napadnout, dnes už existuje úplně všechno). S tímto výrobkem jsem více než spokojená, a jsem ráda, že mi byla dána možnost jej v boxu vyzkoušet, sama bych si ho asi nekoupila, což by byla veliká škoda.
Vůně je naprosto úžasná, prostě úplná čokoláda či kakao. Konzistence je tuhá, po zahřátí prsty se začíná tavit. Někdy mě celkem štve, že si nemohu nabrat více množství a musím pořád kroužit, abych rozehřála větší množství a pak jej mohla nanést na cílové místo. Avšak to je jen taková drobnost.
Balzám krásně posouží k masírování celého těla, hodí se také k použití na pleť. Ale díky čokoládě zabarvuje pokožku mírně do hněda, tudíž bych doporučila na pleť jen přes noc.

Já osobně mohu doporučit, mám s ním jen dobré zkušenosti. Od této české značky bych v budoucnu uvítala v boxech i další produkty.

-> URČITĚ ANO!





Nyní, abych to shrnula. Jak již jsem uváděla, s tímto boxem jsem velice spokojená. Muhu jen a jen doporučit všechny produkty a to se mi moc často nestává, že bych byla spokojená


Ráda bych znala i vaše názor, tak prosím pište komentáře.


Žádné komentáře:

Okomentovat